Besplatne konsultacije iz estetske medicine

Od 15.1. do 11.2.2018. godine u Poliklinici Consilium možete obaviti besplatne konsultacije iz estetske medicine sa dr Marijom Marinković, specijalistom plastične i rekonstruktivne hirurgije.

 

Poliklinika Consilium pruža konsultacije u vezi sa estetskom medicinom, hirurškim i nehirurškim metodama za podmlađivanje, kao i ostalim intervencijama u vezi sa rekonstruktivnom hirurgijom.

Konsultacije vrši dr Marija Marinković, specijalistkinja plastične i rekonstruktivne hirurgije.

 

 

 

Kome je namenjena ova usluga?

Konsultacije u vezi sa estetskom medicinom namenjene su osobama svih uzrasta, bez obzira na pol, koji žele da se informišu o savremenim metodama za korekcije bilo kog dela tela, hirurškim i nehirurškim metodama. Specijalista će uraditi preporuku svakom pojedinačnom slučaju u zavisnosti od tipa kože, uzrasta i ostalih fizičkih predispozicija.

 

Zašto je važna konsultacija pre bilo kakve intervencije?

Pacijetni u direktnom kontaktu sa specijalistom mogu dobiti informacije o savremenim metodama za podmlađivanje, koje uključuju nehirurške procedure (kao što su primena filera tj. hijaluronske kiseline, primena botoxa, hirurških niti i dermarolera) i hirurške procedure (kao što su korekcija kapaka, uvećanje, smanjenje ili podizanje dojki, zatezanje trbušnog zida, liposukcija…).

Specijalista će na osnovu fizičkog stanja pacijenta dati savet o vrstama procedura koje bi bile preporučljive za svakog ponaosob.

Konsultacije traju u proseku 20 minuta.

 

Koja je cena?

Standardna cena konsultacija sa specijalistom estetske i rekonstruktivne hirurgije iznosi 2000 RSD, ali je besplatna 15.1 – 11.2.

 

Gde mogu da zakažem?

Konsultacije možete zakazati svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili subotom od 8 do 13 časova, na broj telefona (+381 21) 426 488, a obavljaće se u Poliklinici Consilium, Vršačka 21 u Novom Sadu.


Pročitajte još:

Hijaluronska kiselina – fileri – dodavanje volumena
Botox – Hemodenervacija botulin toxinom tip A
Kolagen indukciona terapija – dermaroler

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *