Konsultacije iz estetske medicine i plastične hirurgije

/, Estetska medicina/Konsultacije iz estetske medicine i plastične hirurgije

Konsultacije iz estetske medicine i plastične hirurgije

2015-04-14T11:42:07+02:00

Piše dr. Marija Marinković
 
Poliklinika Consilium pruža konsultacije u vezi sa estetskom medicinom, hirurškim i nehirurškim metodama za podmlađivanje, kao i ostalim intervencijama u vezi sa rekonstruktivnom hirurgijom.
Konsultacije vrši dr Marija Marinković, specijalistkinja plastične i rekonstruktivne hirurgije.
 

Kome je namenjena ova usluga?

Konsultacije u vezi sa estetskom medicinom namenjene su osobama svih uzrasta, bez obzira na pol, koji žele da se informišu o savremenim metodama za korekcije bilo kog dela tela, hirurškim i nehirurškim metodama. Specijalista će uraditi preporuku svakom pojedinačnom slučaju u zavisnosti od tipa kože, uzrasta i ostalih fizičkih predispozicija.
 

Zašto je važna konsultacija pre bilo kakve intervencije?

Pacijetni u direktnom kontaktu sa specijalistom mogu dobiti informacije o savremenim metodama za podmlađivanje,  koje uključuju nehirurške procedure (kao što su primena filera tj. hijaluronske kiseline, primena botoxa, hirurških niti i dermarolera) i hirurške procedure (kao što su korekcija kapaka, uvećanje, smanjenje ili podizanje dojki, zatezanje trbušnog zida, liposukcija…).
 
Specijalista će na osnovu fizičkog stanja pacijenta dati savet o vrstama procedura koje bi bile preporučljive za svakog ponaosob.
Konsultacije traju u proseku 20 minuta.
 

Koja je cena?

Cena konsultacija sa specijalistom estetske i rekonstruktivne hirurgije iznosi 2000 RSD.
 

Gde mogu da zakažem?

Konsultacije možete zakazati svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili subotom od 8 do 13 časova, na broj telefona (+381 21) 426 488, a obavljaće se u Poliklinici Consilium, Vršačka 21 u Novom Sadu.