Popust na grupni sportski pregled

//Popust na grupni sportski pregled

Popust na grupni sportski pregled

2018-02-12T07:48:14+02:00
Od 12. do 25. februara 2018. sportski klubovi i sportska udruženja kod nas mogu obaviti grupne sportske preglede sa 20% popusta.  Ukoliko su potrebna rendgenska snimanja prilikom ovog pregleda omogućili smo 20% popust i na ovu uslugu.

Pregled možete zakazati pozivom na (021) 426 488
Radno vreme za zakazivanje: Radnim danom od 8h do 20h
Subotom od 8h do 13h
Mi se nalazimo: Vršačka br. 21, Telep
21000 NOVI SAD
 
 
 
 
 

SISTEMATSKI PREGLED AKTIVNIH SPORTISTA

Za aktivne sportiste se Zakonom i Pravilnikom jasno definiše obim pregleda, učestalost i lica koja su kvalifikovana da izvrše pregled. Pregled aktivnih sportista treba da vrši lekar specijalista medicine sporta, svakih šest meseci i obuhvata anamnezu, antropomerijska merenja, fizikalni pregled, analizu EKG-a i tumačenje laboratorijskin analiza krvi i mokraće.
 
U slučaju da se uoče određeni poremećaji, vrše se dodatni pregledi (najčešće kardiološki). Kod osoba koji u porodičnoj istoriji imaju podatak o iznenadnoj srčanoj smrti pre 50. godine života, indikuje se kardiološka obrada.
Apelujemo na roditelje, trenere, kao i na sve one koji se bave aktivno sportom i rekreacijom da preuzmu odgovornost za svoje zdravlje i da ga redovno kontrolišu u skladu sa odredbama Zakona i Pravilnika.
 

U Poliklinici Consilium od sada možete obaviti sportski sistematski pregled.
Pregled obavlja dr Nemanja Mirnić, specijalista medicine sporta.