Popust na ORL pregled (februar)

//Popust na ORL pregled (februar)

Popust na ORL pregled (februar)

2020-01-23T16:08:42+01:00

Tokom celog februara možete obaviti pregled kod otorinolaringologa po ceni od 3200 umesto 4000 RSD.

Pregled obuhvata pregled uha (bol u uhu, oslabljen sluh, sekrecija (curenje) iz uha, vrtoglavica, zujanje ili šuštanje u ušima), grla (pregled jezika, usne duplje, krajnika, ždrela i glasnih žica) ili nosa.

Dr Nemanja Pejaković
– otorinolaringolog –

Obavlja sve vrste dijagnostičkih pregleda uha, grla i nosa i regije glave i vrata. Dijagnostika oboljenja je upotpunjena i poboljšana korišćenjem savremene opreme, mikroskopski i video-endoskopski pregledi uva, nosa i larinksa. Hirurške procedure koje dr Pejaković obavlja na dnevnom nivou su: operacije krajnika, ugradnja ventilacionih cevčica kod dece i odraslih, korektivne operacije odstojećih uški, uskostručne operacije problema sa uvom, manje hirurške intervencije predela glave i vrata.
Autor je ili koautor na radovima objavljenim u medicinskim časopisima, kao i saradnik u izradi monografije posvećenoj oboljenjima štitne žlezde.
Pohađao je veliki broj domaćih i stranih kongresa, simpozijuma i kurseva, i to u: Švajcarskoj, Francuskoj, Istanbulu, Austriji i Lisabonu.
Radno iskustvo je stekao radom u Kliničkom centru Vojvodine, a od oktobra 2018. je asistent na Katedri za otorinolaringologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.